سقف عرشه فولادی

عرض بال: فاصله افقی مرکز بال‌های بالایی یا بال‌های پایینی

در این مرحله به چیدن ورق‌های گالوانیزه روی دهانه‌های تیرهای نگهدارنده پرداخته می‌شود. حمل این ورق‌ها به دلیل وزن کم با دستگاه‌های کوچک قابل انجام است.

بتن ریزی آخرین مرحله از اجرای سقف عرشه فولادی می باشد. بتن مورد نیاز برای یک متر مربع سقف عرشه فولادی به صورت تقریبی ۰٫۱۱ متر مکعب می باشد که ۱۱% از هزینه کل تهیه و اجرای سقف عرشه فولادی را شامل می شود.

اولین تفاوت این دو نوع سقف در این است که مرحله ی قالب‌بندی که در سقف‌های مرکب معمولی وجود دارد، در سقف‌های مرکب عرشه فولادی حذف می‌شود. این موضوع سرعت اجرا را افزایش می‌دهد.

نوع و فاصله میلگردهای این شبکه از سطح فوقانی دال، به ضخامت دال بستگی دارد. در مرحله آخر بتن‌ریزی روی عرشه فولادی انجام می‌شود. سپس آن را صاف می کنند. این عملیات معمولاً برای سازه‌هایی مثل سقف پارکینگ کاربرد دارد. در زمان اجرای سقف عرشه فولادی باید به نوع ورق فولادی و ضخامت آن توجه کنیم.

سقف عرشه فولادی متشکل از ورق‌های گالوانیزه بوده و از میلگردهای حرارتی و سازه‌ای بهره می‌رود. علاوه بر این قالب‌بندی در آن نیاز نیست زیرا این سیستم از فلاشینگ بهره می‌برد.

این نقص باعث می‌شود تا بسیاری از سازندگان از عرشه‌های معمولی استفاده کنند.

به زبان ساده

۳. نصب تیرها: تیرهای فولادی ابتدا به ستون‌ها متصل می‌شوند. در این مرحله، تیرها با استفاده از پیچ و مهره به ستون‌ها متصل می‌شوند.

دسترسی سریعقیمت میلگردقیمت تیرآهنقیمت ورققیمت نبشی و ناودانی

فیلم آموزش مبحث ۱۰ (مبحث دهم) مقررات ملی ساختمان – طرح و اجرای ساختمان های فولادی در فرادرس کلیک کنید

هر سقف عرشه فولادی ورق عرشه فولادی باتوجه‌به شکل منحصر‌‎به‌فرد و ضخامت فولاد استفاده‌شده در آن ویژگی‌های متفاوتی دارد. تولیدکنندگان ورق‌های عرشه فولادی با ایجاد این تفاوت‌ها در تولید، برای فروش ورق عرشه فولادی محصولات متفاوتی را به بازار ارائه می‌کنند؛ به‌عبارت‌دیگر، استحکام و سفتی پنل‌های ورق عرشه فولادی ترکیبی از شکل دنده‌ها و خواص مواد فولادی است.

دپو و انتقال به طبقات: پس از اینکه ورق‌های کامپوزیت در کارگاه دپو می‌شوند. به محل ساخت ساختمان برده شده و در آنجا تنها با استفاده از یک بالابر و بدون نیاز به نیروهای انسانی به ترازهای مختلف طبقات انتقال داده می‌شوند.

نوع پروفیل‌های فولادی: پروفیل‌های فولادی با عرض و عمق بیشتر، دهانه بزرگتری برای سقف عرشه فولادی فراهم می‌کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *